Wie zoeken we?

Enthousiaste mensen met interesse in techniek en fotografie / design / beeld die graag zelfstandig in een klein team willen werken.

Wat kun je verwachten?

Bij ons is geen dag hetzelfde, het werk wisselt afhankelijk van je inzet, interesses, opleiding en talenten.
Je zorgt zelfstandig voor je eigen taken, een lekker tempo en een goed resultaat.

Bijvoorbeeld:

  • Je doet een studie in de richting van marketing of wilt dat later gaan doen. Dan kun jij taken op gaan pakken als Social Media, etalages maken, pagina's voor de website maken.
  • Je doet een studie in de richting van IT of computertechniek of wilt dat later gaan doen. Dan kun jij je richten op software- en hardware onderhoud, een monitor vervangen, updates installeren, nieuwe modules voor de website programmeren, de Raspberry PI's onderhouden.
  • Je werkt liever met je handen en vindt het leuk om dingen mooi te maken. Dan kun jij aan de slag binnen onze lijstenmakerij.
    Eerst helpen voorbereiden, later passe partouts, achterwanden en glas snijden en uiteindelijk volledig zelfstandig inlijsten en nieuwe opdrachten aannemen.
  • Jouw passie zit meer in ontwerpen en tekenen. Dan kun jij je gaan richten op het maken van nieuwe designs voor allerlei artikelen die te personaliseren zijn, van wenskaarten tot T-shirts. En het verkoopbaar te maken met voorbeelden en misschien een nieuwe webpagina.

Daarnaast zijn er vaste taken; onderhoud, in onze parcelshop pakjes aannemen en afgeven, mensen helpen met onze copieer- en printservice.

Spreekt dit je aan? Ben je voor langere tijd minimaal 8 uur per week beschikbaar?
Bel [ 020-4197200 ] , kom dan snel langs en je krijgt meteen een handige verrassing mee!