--
.

Geselecteerd voor de IDFA Competition for Dutch Documentary

Geselecteerd voor de IDFA Competition for First Appearance Documentary

Wanneer Polaroid in 2008 het einde van de instant film aankondigt, wordt de laatste nog werkende fabriek door een aantal liefhebbers opgekocht.
Eén van hen is de gepensioneerde chemicus Stephen Herchen, die eerder samenwerkte met de uitvinder van Polaroid en probeert het geheim van de verloren chemische formule te ontrafelen.

Maar Herchen is niet de enige liefhebber die zijn dromen in duigen ziet vallen door het naderende einde: de Duitse kunstenares Stefanie Schneider schiet in de Californische woestijn een van haar laatste fotosessies op originele Polaroidfoto’s; New York Magazine-redacteur Christopher Bonanos probeert met de laatste instant film de relatie met zijn zoontje te verbeteren; en een Japans meisje in Tokio ontdekt juist opnieuw de magie van Polaroid. Ieder probeert op zijn of haar manier de instant dream in leven te houden.

Langzaam beginnen we ook zelf de magie van Polaroid foto’s te voelen. Instant Dreams is een overweldigende filmische reis over vier mensen, wiens leven is verbonden door de fascinatie en liefde voor de instant film van Polaroid.

Instant Dreams was vanaf 14 december te zien in de filmtheaters, zoals in Amsterdam in Rialto , ( Speciale voorpremière met Q&A Willem Baptist op 9 december ), Filmhallen , De Balie en Kriterion .

In samenwerking met :

Ben je naar deze film geweest? Dan hebben we speciaal voor jou een paar superleuke acties!

Lever je 5 mooiste instant foto's (of digitaal als je nog geen Instant camera hebt ) in en wij maken voor jou je eigen Instant Dreams filmposter!

Je Instant foto's worden gedigitaliseerd en in de stijl van Instant Dreams maken we daar een mooie poster van.

A37,50( normale prijs 21,50 )
40x6012,50( normale prijs 34.50 )

Laat je verrassen met je digitale foto's! Instant fotografie is vaak verrassend en een beetje onvoorspelbaar en eigenwijs.

Je 12 leukste digitale foto's worden bewerkt en in een mini digitaal fotoboekje gedrukt dat makkelijk in je zak of tas past en je altijd bij je kan houden!

10x10 bragbook9,50( normale prijs 22,50 )

5% korting op alle instant films van Polaroid, The Impossible Project en Fuji Instax.

10% korting op alle tassen, lijstjes en albums speciaal voor Polaroid, The Impossible Project en Fuji Instax.

Voorraad op? Geen probleem, de korting geldt ook als we voor je bestellen.

Deze acties zijn speciaal en alleen voor de bezoekers van deze film.
Op vertoon van je bioscoopkaartje kun je tot en met februari 2018 van deze acties gebruik maken.